Βοηθος αποθηκης/warehouse assistant

Lefkosia (Nicosia) district, Latsia
Posted: 01.06.2019 15:39 Ad ID: 2345068
Share
  • Job type Part-time
  • Experience From 1 year

Μερικη απασχοληση για βοηθος αποθηκης, συναρμολογησεις και παραδωσεις εμπορευματων.

Par time work for warehouse duties, cleaning, assembly of goods, loading/unloading etc...

Foreign students must have work permit and all legal documents needed.

Send CV
Don`t know how to fill CV? Download CV template
Your phone*
Your email
Your message*
Don`t know how to fill CV? Download CV template

Similar ads

Top Ad
Therapist staff for spa
We are seeking to hire spa female therapist to work with us.very good salary plus bonus..call us for more information.
Angelos, 15.07.2019 17:35, Lefkosia (Nicosia) district, Nicosia — Town Center
Jobs » Other jobs
Τεχνικός γεωργικών μηχανημάτων
Η D.K. AgroTraders Ltd. – John Deere Cyprus κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, σας παρέχει την ευκαιρία να χτίσετε την καριέρα που επιθυμείτε. Οι άνθρωποι είναι ο λόγος της πολυετούς επιτυχίας μας.Έτσι στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οργανωτικής ομάδας του τμήματος συνεργείου στο κατάστημα της Κύπρου ενδιαφερόμαστε για την εύρεση ικανού στελέχους για την κάλυψη της θέσης του Τεχνικού Γεωργικών Μηχανημάτων.Ο κάτοχος της θέσης θα έχει την ευκαιρία γνωρίσει την δομή και τη φιλοσοφία της εταιρίας μας ενώ θα συμμετέχει ενεργά στην επισκευή μηχανημάτων χρησιμοποιώντας διαγνωστικά προγράμματα της John Deere ενώ θα λάβει και την απαραίτητη εκπαίδευση και πιστοποίηση με σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.Αναζητούμε έναν άνθρωπο με όρεξη για εργασία, οργανωτικό, με ικανότητα να εργάζεται υπό πίεση, προθυμία, αποφασιστικότητα, ανεπτυγμένο αίσθημα ομαδικότητας, καλές επικοινωνιακές ικανότητες.Απαιτείται,• Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού• Γνώση Μηχανολογικού/Ηλεκτρολογικού/Υδραυλικού σχεδίου• Δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας• Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας• Καλή γνώση Η/ΥΕπιπλέον, θα εκτιμηθεί,• Προϋπηρεσία που σχετίζεται με το συγκεκριμένο αντικείμενο• Γνώση διαγνωστικών προγραμμάτων• Γνώση γερμανικής γλώσσαςΤέλος, απαιτείται ο υποψήφιος να έχει ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.Τα βιογραφικά σημειώματα θα συγκεντρωθούν και θα εξετασθούν στο με θέμα ‘Τεχνικός Γεωργικών Μηχανημάτων στην Κύπρο.
D.K. AgroTraders Ltd., Yesterday 14:27, Lefkosia (Nicosia) district, Nisou
Jobs » Other jobs
Θέσεις για ερευνητές για προσωπικές έρευνες
Η θέση του Ερευνητή είναι κατάλληλη για σας αν είστε κοινωνικά άτομα με αυτοπεποίθηση που μπορείτε να διεξάγετε προσωπικές συνεντεύξεις. Να εμπνέετε εμπιστοσύνη στον συνομιλητή σας για να μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τις απόψεις του για διάφορα θέματα που διερευνούμε. Η εταιρία μας προσφέρει:· Εκπαίδευση με συνεχόμενη στήριξη για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας· Εργασία για απόγευμα/βράδυ και Σαββατοκύριακα· Ευέλικτο ωράριο εργασίας για να ταιριάζει εύκολα με τις άλλες δεσμεύσεις σαςΑπαιτούμενα:· Δυνατότητα εργασίας απόγευμα/βράδυ και Σαββατοκύριακα, για τουλάχιστον 3+ μέρες τη βδομάδα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ερευνών· Κατοχή αυτοκινήτου· Άνεση στη χρήση υπολογιστών· Καλή γνώση της Ελληνικής· Βασική γνώση Αγγλικών· Σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι
CYMAR Market Research Ltd., Yesterday 10:15, Lefkosia (Nicosia) district, Nicosia — Town Center
Jobs » Other jobs
Βοηθοί αποθήκης
Η εταιρία Sana Investments που δραστηριοποιείται στην εμπορία βιολογικών προϊόντων ενδιαφέρεται να προσλάβει Βοηθούς Αποθήκης.​Προσόντα:Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας Ομαδικό πνεύμα εργασίαςΔυναμισμόςΣυνέπεια - Υπευθυνότητα Άνεση στην επικοινωνίαΕργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέσηΠροσφέρεται:Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία σε ένα δυναμικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και 13ος Μισθός.Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση μας, στο Θέμα γράψτε τη θέση που σας ενδιαφέρει ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά για ραντεβού.Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού. Παρακαλώ σημειώστε ότι λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων, θα λάβουν απάντηση μόνο οι υποψήφιοι που θα καλεστούν σε συνέντευξη.
Sana Investments Ltd, 18.07.2019 15:22, Lefkosia (Nicosia) district, Dali
Jobs » Other jobs
Επιδιορθώσεις υποδημάτων
Ζητείται υπάλληλος ο οποίος να έχει πείρα στην επιδιόρθωση υποδημάτων . Ευέλικτο ωράριο. Στο χωριό ακακι. Τηλέφωνο για πληροφορίεςAn employee who has experience in shoe repair is requested. Flexible schedule. In the Akaki village. Telephone for information
Τασος, 08.07.2019 14:53, Lefkosia (Nicosia) district, Akaki
Jobs » Other jobs
Τοποθέτηση label και καταμέτρηση εμπορευμάτων
Η εταιρεία Kaylana Ltd ζητεί να προσλάβει κοπέλες για κάλυψη των αναγκών στις υπηρεσίες της για τοποθέτηση Label και καταμέτρηση εμπορευμάτων, με έδρα την Λευκωσία. Απαραίτητα Προσόντα: - Ομαδικό πνεύμα εργασίας - Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής σε ένα δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας - Όρεξη για μάθηση και εργασίας - Ευχάριστος χαρακτήρας - Υπευθυνότητα και συνέπεια στην εργασία Καθήκοντα: Τοποθέτηση Label και καταμέτρηση εμπορευμάτων. Αποστολή βιογραφικού στο φαξ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Kaylana Ltd, 20.06.2019 16:30, Lefkosia (Nicosia) district, Strovolos
Jobs » Other jobs


Salary is negotiable
The ad expired

HADJIKYRIAKOS

Posting since sep, 2018

Other ads from this seller
€25 DISCOUNT FOR YOU
Insure your home with Hellas Direct
×

Error 400
Save your searches!
Push "Save search" button on a search result page
Check for updates in favorites section
Add ads to favorites
Push the star button and this ad will be in your favorites section, where you can easily look at it again!