Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu

Larnaca district, Larnaca — Harbor
Posted: 04.04.2020 08:47 Ad ID: 2717633
Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-1

Το GRID RESIDENCE, προσφέρει μία σημαντική επένδυση καθώς βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη αυτής των 5 λεπτών με τα πόδια από την καινούρια μαρίνα της Λάρνακας και μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Κάθε διαμέρισμα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι ιδιοκτήτες έχουν την δυνατότητα να καθορίσουν την εσωτερική σύνθεση και διακόσμηση. Κατασκευής Α ενεργειακής κλάσης, μειώνει το κόστος κατανάλωσης και λειτουργικότητας, ενώ είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η πολυκατοικία βλέπει σε δημόσιο πάρκο της περιοχής.

Εσωτερικός χώρος: 54.42τμ

Καλυμμένη βεράντα: 12.92τμ

3ος όροφος, πρόσοψη προς το Radisson Blu

Παράδοση έργου σε 20μήνες

Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-2 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-3 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-4 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-5 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-6 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-7 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-8 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-9 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-10 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-11 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-12 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-13 Διαμέρισμα 1υπνοδωματίου πίσω από το ξενοδοχείο radisson blu-14
Request more information
Your name*
Your phone*
Your email
Your message
125.000
negotiable
The ad expired

Katerina

Posting since feb, 2020

Other ads from this seller
×

Error 400
Save your searches!
Push "Save search" button on a search result page
Check for updates in favorites section
Add ads to favorites
Push the star button and this ad will be in your favorites section, where you can easily look at it again!