Βρεφικό κρεβάτι aden bs 414-05

Paphos district, Paphos — Town Center
Posted: 31.10.2020 14:14 Ad ID: 3241248
Βρεφικό κρεβάτι aden bs 414-05
  • Delivery in Cyprus Possible
  • Reference number 5998
  • Condition New

Tο στρώμα ρυθμίζεται σε θέσεις από ( έως ) και ( έως +) μηνών, για τη καλύτερη ασφάλεια του μωρού και μεγαλύτερη άνεση της μητέραςΔέχεται στρώμα x cm

Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το στρώμα.Διαστάσεις κρεβατιού :cm x cm x cm

Συνδυάζεται με μοντέρνα ντουλάπα η οποία διαθέτει μηχανισμό soft closing, δυο μεγάλες πόρτες, δύο συρτάρια και βέργα για να κρεμάτε τα  ρουχαλάκια του μωρού σας     Διαστάσεις :cm x cm x cm

και συρταριέρα η οποία διαθέτει μεγάλα ευρύχωρα συρτάρια και μικρότερα, παρέχοντας επαρκή χώρο για όλα τα προϊόντα του μωρού σας. Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα των συρταριών είναι πλαϊνού τύπου (soft close) για καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη αντοχή στο βάρος.

Τα παιδικά έπιπλα κατασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας EN -:+A- & EN -:+A- καθώς και με μη τοξικά χρώματα.Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε ντουλάπα και συρταριέρα.

Εκτός από την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να παραγγείλετε και τηλεφωνικά ή , θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!

 

Πληρωμή με μετρητά, αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Το προϊόν αποστέλλεται αμοντάριστο για την αποφυγή ζημιών κατά τη μεταφορά του με πρακτορείο μεταφορών λόγω όγκος και βάρος .

×

Error 400
Save your searches!
Push "Save search" button on a search result page
Check for updates in favorites section
Add ads to favorites
Push the star button and this ad will be in your favorites section, where you can easily look at it again!