Κάδος σκυροδέματος- υδραυλική μπετονιέρα για φορτωτάκια dactyl e
1 day ago
0
1 / 2
Reference number:
4830
Description
Translate to:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
1. Τιμές & ΦΠΑ: Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τελική φορολογική επιβάρυνση διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του μηχανήματος και τον τύπο παραστατικού (τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής), σύμφωνα με το ισχύον φορολογικό καθεστώς και τους κανόνες ενδοκοινοτικών συναλλαγών Ελλάδας–Κύπρου.
2. Διαθεσιμότητα & αποστολή: Τα προϊόντα βρίσκονται στην Ελλάδα και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας σε όλη την Κύπρο, είτε σε αποθήκες μεταφορικών εταιρειών στη Λεμεσό ή την Λευκωσία είτε με παράδοση στη διεύθυνση της επιλογής σας.
3. Έξοδα μεταφοράς: Επιβαρύνουν τον πελάτη και υπολογίζονται ανάλογα με τον όγκο του μηχανήματος και την περιοχή παράδοσης.
4. Οργάνωση μεταφοράς: Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με τις μεταφορικές εταιρείες για τον υπολογισμό του κόστους και την παράδοση του προϊόντος σε αυτές για την αποστολή του στην Κύπρο.
Ο υδραυλικός κάδος μπετονιέρας E-MIXER είναι εξάρτημα για φορτωτάκια (mini skid steer loaders), σχεδιασμένο για ανάμιξη και μεταφορά σκυροδέματος και άλλων κατάλληλων δομικών μιγμάτων απευθείας στο σημείο εργασίας.
Το εσωτερικό σύστημα ανάμιξης κινείται από το υδραυλικό κύκλωμα του φορτωτή, αναδεύοντας συνεχώς τα υλικά μέσα στον κάδο για την επίτευξη ομοιόμορφου μίγματος. Αντίστοιχοι κάδοι μπετονιέρας χρησιμοποιούν υδραυλικά κινούμενο άξονα ή κοχλία ανάμιξης και επιτρέπουν την ανάμιξη, μεταφορά και διάθεση του υλικού με ένα μόνο attachment.
Η κατασκευή τύπου κάδου διευκολύνει την εργασία σε σημεία όπου η χρήση συμβατικής μπετονιέρας είναι λιγότερο πρακτική, καθιστώντας το εξάρτημα κατάλληλο για μικρές κατασκευές, επισκευές, περιφράξεις, διαμορφώσεις χώρων και γενικές εργασίες σκυροδέτησης.
Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά
• Συνδυάζει κάδο και μπετονιέρα σε ένα εξάρτημα.
• Υδραυλικό σύστημα ανάμιξης μέσω του κυκλώματος του φορτωτή.
• Κατάλληλος για ανάμιξη και μεταφορά σκυροδέματος απευθείας στο σημείο εφαρμογής.
• Εσωτερικό περιστροφικό σύστημα ανάμιξης για πιο ομοιόμορφη ανάδευση των υλικών.
• Άνω μεταλλική προστατευτική σχάρα πάνω από τον θάλαμο ανάμιξης.
• Περιορίζει την ανάγκη χρήσης ξεχωριστού μηχανήματος για την ανάμιξη και μεταφορά μικρότερων ποσοτήτων σκυροδέματος.
• Κατάλληλος για εργοτάξια, αγροτικές εγκαταστάσεις, περιφράξεις, επισκευές και μικρές κατασκευαστικές εργασίες.
• Στιβαρή μεταλλική κατασκευή για επαγγελματική χρήση.
• Συμπαγής σχεδιασμός, κατάλληλος για εργασίες με φορτωτάκι σε χώρους με περιορισμένη πρόσβαση.
• Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ασφαλείας CE.
Συμβατός με τα μηχανήματα DACTYL E-550 / E-770 / E-810S / E-930T