Personal account Sign in and register
Post an ad

Μάγειρας ξενοδοχείο - λάρνακα

Larnaca, Dekeleia
Posted: 29.06.2026 11:28 Ad ID: 6422030
Location: Larnaca — Dekeleia
Translate to: Ελληνικα English Русский Deutsch
Show original

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Μάγειρας Α' ή Β' (Ξενοδοχείο - Λάρνακα)

Ξενοδοχείο στη Λάρνακα] αναζητά έμπειρο Μάγειρα για μόνιμη απασχόληση).

Κύριες Αρμοδιότητες:

Προετοιμασία και εκτέλεση πιάτων βάσει του μενού (Buffet ή A la Carte).

Διασφάλιση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων (HACCP).

Συντονισμός με την υπόλοιπη ομάδα της κουζίνας για την έγκαιρη εξυπηρέτηση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης.

Προϋπηρεσία σε κουζίνα ξενοδοχείου ή εστιατορίου.

Γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

Ομαδικό πνεύμα και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

Τι Προσφέρουμε:

Ανταγωνιστικός μισθός αναλόγως εμπειρίας και πλήρης ασφάλιση.

Διατροφή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Similar ads

  • Μάγειρας πρωινού ξενοδοχείο 2026
    Μάγειρας Πρωινού – ΞενοδοχείοΓια πελάτη μας ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα αναζητούμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ άτομο για την προετοιμασία πρωινού σε ξενοδοχείο με υψηλά στάνταρ ποιότητας.Καθήκοντα:Παρασκευή πρωινού buffet ή à la carte.Συνεργασία με το προσωπικό του εστιατορίου.Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε πρωινά μενού.Ταχύτητα και ακρίβεια.Ευχάριστη διάθεση και επικοινωνιακές δεξιότητες.Προσφέρουμε:Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.Εκπαίδευση και καθοδήγηση.Δυνατότητες εξέλιξης.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
    Ioannou Employment Agency, 15.06.2026 13:43, Famagusta, Agia Napa
    Tourism, Catering » Chef, Cooks
  • Ψήστης part time
    Το κατάστημά μας Βurgeraki αναζητά ψήστη για part time εργασία για άμεση πρόσληψη.1. Καλή γνώση Ελληνικών και Αγγλικών2. Υπευθυνότητα και συνέπεια3. Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα4. Προσφέρεται ανταγωνιστικός μισθός και ευχάριστο περιβάλλον εργασίαςΣτείλτε μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.
    Andreas, 05.07.2026 03:25, Paphos, Paphos - Agios Theodoros
    Tourism, Catering » Chef, Cooks
  • Μάγειρας ξενοδοχείο αγία νάπα 2026
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 2026Για πελάτη μας αναζητούμε δημιουργικό και οργανωμένο μάγειρα για ξενοδοχειακή κουζίνα για την νέα σεζόν.Καθήκοντα:Προετοιμασία και μαγείρεμα φαγητών υψηλής ποιότητας.Συμμόρφωση με κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.Διαχείριση αποθεμάτων και συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό.Απαραίτητα Προσόντα:Προηγούμενη εμπειρία σε ξενοδοχειακή κουζίνα.Δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.Ικανότητα εργασίας υπό πίεση.Προσφέρουμε:Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.Σταθερή εργασία σε κορυφαίο ξενοδοχειακό περιβάλλον.Ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.NO ASYLUM SEEKERS OR STUDENTSΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
    Ioannou Employment Agency, 29.06.2026 11:28, Famagusta, Agia Napa
    Tourism, Catering » Chef, Cooks
  • Υπεύθυνος κρύας κουζίνας
    * Προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, αλοιφών και άλλων πιάτων κρύας κουζίνας. * Διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας και παρουσίασης των πιάτων. * Έλεγχος και σωστή αποθήκευση πρώτων υλών. * Τήρηση των διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. * Συνεργασία με την ομάδα κουζίνας για την ομαλή λειτουργία του εστιατορίου. * Διαχείριση και οργάνωση του πόστου κρύας κουζίνας. * Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.
    Christodoulos, 27.06.2026 15:40, Nicosia, Nicosia - Panagia
    Tourism, Catering » Chef, Cooks
  • Νυχτερινό/νυχτερινή υπάλληλο υποδοχής
    Ξενοδοχειακή μονάδα στην Αγία Νάπα ζητά να προσλάβει Νυχτερινό/Νυχτερινή Υπάλληλο Υποδοχής για άμεση εργοδότηση. Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για την ομαλή λειτουργία της υποδοχής κατά τις νυχτερινές ώρες, την εξυπηρέτηση πελατών, τη διεκπεραίωση check-in και check-out, την καταχώρηση κρατήσεων, καθώς και για τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και αιτημάτων πελατών.Απαραίτητα προσόντα είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, η άνεση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων κρατήσεων, καθώς και η υπευθυνότητα και επαγγελματική συμπεριφορά. Προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο αναγράφοντας στο θέμα «Night Receptionist – Αγία Νάπα».
    Ioannou Employment Agency, 29.06.2026 11:23, Famagusta, Agia Napa
    Tourism, Catering » Reception
  • Μάγειρας
    Για πελάτη μας ζητούμε Μάγειρα Α και Μάγειρα Β με γνώσεις στα ψάρια. Απαραίτητα προσόντα: Γνώση της Ελληνικής γλώσσας Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Γνώση ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Ικανότητα οργάνωσης κουζίνας. Υπευθυνότητα, καθαριότητα και επαγγελματισμός. Προσφέρεται: Ανταγωνιστικός μισθός. Σταθερό περιβάλλον εργασίας. Άμεση πρόσληψη. Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις από αιτητές ασύλου ή φοιτητές. NO ASYLUM SEEKERS OR STUDENTS. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας.Συμπληρώστε τη φόρμα πιο κάτω
    Ioannou Employment Agency, 29.06.2026 11:23, Limassol, Agios Tychon Tourist Area
    Tourism, Catering » Chef, Cooks
  • Υπευθυνος βάρδιας
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ Περιγραφή: Ο/Η Υπεύθυνος/η Διαχείρισης έχει κεντρικό ρόλο στη συνολική εμπειρία διαμονής των επισκεπτών και αποτελεί το βασικό σημείο επικοινωνίας μεταξύ πελατών, διοίκησης και λοιπών τμημάτων της ξενοδοχειακής μονάδας . Είναι υπεύθυνος/η για την καθημερινή λειτουργία της υποδοχής, την τήρηση των διαδικασιών, τον συντονισμό εργασιών και τη διαχείριση αιτημάτων. Η θέση απαιτεί άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, επαγγελματισμό, διακριτικότητα και ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών αρμοδιοτήτων σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Κύρια Καθήκοντα • Διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας. • Οργάνωση και παρακολούθηση κρατήσεων. • Υποδοχή πελατών και διαδικασίες check-in / check-out. • Επικοινωνία με επισκέπτες για εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων. • Συντονισμός καθαριότητας και προσωπικού. • Διαχείριση τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας. • Συνεργασία με πλατφόρμες κρατήσεων. Απαιτούμενα Προσόντα: • Προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία, τουρισμό ή hospitality θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα. • Πολύ καλή γνώση ελληνικών και αγγλικών. • Καλές οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. • Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και online booking systems. • Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός. • Εξυπηρέτηση πελατών. Προσφερόμενο πακέτο · Απολαβές αναλόγως προσόντων · Εργασία με σύστημα βάρδιας Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email ή και να επικοινωνήσουν μαζί μας .
    Christiana, 23.06.2026 11:07, Larnaca, Agios Theodoros
    Tourism, Catering » Management


  • Salary is negotiable
    Ioannou Employment Agency Ioannou Employment Agency
    Verified account

    Posting since oct, 2019

    Other ads from this seller
    Share
    ×

    You need to pass document verification to proceed
    Take a photo of document
    Scan your face by camera
    Pass document verification
    After passing documents verification you will be able to create ads and contact sellers.
    Your document verification is now being processed.
    This usually takes up to 60 minutes.
    After passing documents verification you will be able to create ads and contact sellers.
    Error 400
    Save your searches!
    Push "Save search" button on a search result page
    Check for updates in favorites section
    Add ads to favorites
    Push the star button and this ad will be in your favorites section, where you can easily look at it again!
    logo
    This account is verified by E-mongolia
    Verify your account by E-Mongolia
    • verified
      This account has a verified association with E-mongolia
    • calendar
      Verified since
    • verified
      Your ad will be marked as verified
    • thumb
      Advertising will receive more attention and trust