Personal account Sign in and register
Post an ad

Operations & management officer

Famagusta, Konnos
Posted: 20.06.2026 18:37 Ad ID: 6508290
  • Job type: Full-time
  • Experience: From 5 years
Location: Famagusta — Konnos
Translate to: Ελληνικα English Русский Deutsch
Show original

Ζητείται Operations & Management Officer (Πρωταράς)

Ξενοδοχειακό θέρετρο (Resort) στον Πρωταρά αναζητά έμπειρο, δυναμικό και υπεύθυνο στέλεχος για τη θέση του Operations & Management Officer με σκοπό την πλήρη απασχόληση.

Κύρια Καθήκοντα & Υπευθυνότητες:Υπεύθυνος/η για την οργάνωση, τον συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία των διαφόρων τμημάτων του θερέτρου.Διοίκηση, καθοδήγηση και εποπτεία του προσωπικού (Staff Management).

Διασφάλιση της τήρησης των προτύπων ποιότητας, εξυπηρέτησης και ασφάλειας της εταιρείας.

Άμεση συνεργασία με τη διεύθυνση για την επίτευξη των λειτουργικών και οικονομικών στόχων.

Απαραίτητα Προσόντα:Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχειακού κλάδου (Hospitality experience in various departments).Εμπειρία στη διοίκηση προσωπικού και στη διαχείριση επιχειρησιακών λειτουργιών (Operations).Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (Greek and English).Ισχυρές ηγετικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.Ικανότητα λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς.

Κατοχή πλήρους και απεριόριστης άδειας εργασίας (Λόγω νομικών περιορισμών, η εταιρεία δεν δύναται να απασχολήσει κατόχους φοιτητικής βίζας ή άτομα σε καθεστώς αιτούντος άσυλο).Παροχές:Ελκυστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.Μόνιμη ή εποχιακή απασχόληση σε ένα επαγγελματικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον.Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

Similar ads

  • Food & beverage manager
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Food & Beverage (F&B) Manager – Λάρνακα Πολυτελές ξενοδοχείο στη Λάρνακα αναζητά έμπειρο/η F&B Manager για την πλήρη διαχείριση των επισιτιστικών του τμημάτων. Κύριες Αρμοδιότητες:Στρατηγική Διαχείριση: Εποπτεία όλων των F&B outlets (εστιατόρια, μπαρ, room service, εκδηλώσεις).Οικονομικός Έλεγχος: Διαχείριση προϋπολογισμών (budgeting), έλεγχος κόστους τροφίμων/ποτών (cost control) και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας.Διαχείριση Ομάδας: Πρόσληψη, εκπαίδευση και καθοδήγηση του προσωπικού για τη διασφάλιση άψογης εξυπηρέτησης.Ποιότητα & Ασφάλεια: Διασφάλιση υψηλών προτύπων υγιεινής (HACCP) και ποιότητας πιάτων/υπηρεσιών. Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία: Τουλάχιστον 3-5 έτη σε αντίστοιχη διευθυντική θέση σε ξενοδοχεία 4* ή 5*.Εκπαίδευση: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Ξενοδοχειακών Σπουδών.Γλώσσες: Άριστη γνώση Αγγλικών και Ελληνικών.Δεξιότητες: Ηγετικές ικανότητες, οικονομική αντίληψη (P&L) και εξαιρετική επικοινωνία με τους πελάτες. 🌟 Τι Προσφέρουμε:Αποδοχές: Ανταγωνιστικός μισθός αναλόγως εμπειρίας.
    Ioannou Employment Agency, 29.05.2026 08:05, Larnaca, Dekeleia
    Tourism, Catering » Management
  • Υπάλληλος υποδοχής στην πάφο
    Πελάτης μας σε διαμερίσματα-ξενοδοχεία στην Πάφο αναζητά ευχάριστο και υπεύθυνο άτομο για τη θέση του υπαλλήλου υποδοχής. Καθήκοντα:Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών κατά το check-in / check-out.Διαχείριση τηλεφωνημάτων και κρατήσεων.Παροχή πληροφοριών για τις εγκαταστάσεις και την περιοχή.Απαραίτητα προσόντα:Πολύ καλή γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (επιπλέον γλώσσες θεωρούνται πλεονέκτημα).Καλή γνώση Η/Υ και προγραμμάτων κρατήσεων.Ευχάριστη προσωπικότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες.Επαγγελματισμός, υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα.Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.Προσφέρεται:Ανταγωνιστικός μισθός αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.Φιλικό και οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις από αιτητές ασύλου ή φοιτητές.NO ASYLUM SEEKERS OR STUDENTS.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
    Ioannou Employment Agency, 29.05.2026 08:05, Paphos, Paphos - Kato Paphos
    Tourism, Catering » Reception
  • Μάγειρας ξενοδοχείο - λάρνακα
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Μάγειρας Α' ή Β' (Ξενοδοχείο - Λάρνακα) Ξενοδοχείο στη Λάρνακα] αναζητά έμπειρο Μάγειρα για μόνιμη απασχόληση).Κύριες Αρμοδιότητες:Προετοιμασία και εκτέλεση πιάτων βάσει του μενού (Buffet ή A la Carte).Διασφάλιση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων (HACCP).Συντονισμός με την υπόλοιπη ομάδα της κουζίνας για την έγκαιρη εξυπηρέτηση. Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης.Προϋπηρεσία σε κουζίνα ξενοδοχείου ή εστιατορίου.Γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.Ομαδικό πνεύμα και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.Τι Προσφέρουμε:Ανταγωνιστικός μισθός αναλόγως εμπειρίας και πλήρης ασφάλιση.Διατροφή κατά τη διάρκεια της εργασίας.Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.
    Ioannou Employment Agency, 29.05.2026 08:05, Larnaca, Dekeleia
    Tourism, Catering » Chef, Cooks
  • Βοηθός συντήρησης
    Στην PHC Franchised Restaurants Public Ltd, εκτιμούμε την καινοτομία, την ομαδικότητα, το πάθος για εξαιρετικό φαγητό και την προσήλωση στα αποτελέσματα. Αναζητούμε άτομο για την θέση Βοηθός Συντήρησης για να ενταχθεί στην ομάδα μας στην Λεμεσό. Κύρια Καθήκοντα: • Γενική συντήρηση και επιδιόρθωση βλαβών στα εστιατόρια του ομίλου. • Υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. • Ελαιοχρωματισμοί (μπογιατίσματα) και μερεμέτια. • Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Απαιτούμενα προσόντα: • Άδεια Οδήγησης • Σχετική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση συντήρησης κτιρίων. • Πρακτικές γνώσεις σε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και οικοδομικά (μερεμέτια). • Συνέπεια, επαγγελματισμός και ικανότητα άμεσης επίλυσης προβλημάτων. • Ομαδικότητα Τι προσφέρουμε: • Ελκυστικό πακέτο απολαβών, ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα του υποψηφίου • Ταμείο Προνοίας • Εκπτώσεις σε περισσότερα από 100 εστιατόρια του Ομίλου • Συνεχής εκπαίδευση και δομημένη επαγγελματική εξέλιξη • Παρέχεται καθημερινό γεύμα και ροφήματα • Ιατροφαρμακευτική Ασφάλεια • Πρόγραμμα Υποτροφιών Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου • Πενθήμερη εργασία • 21 ημέρες ετήσια άδεια * Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εργαστούν στην Κύπρο Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν και θα θεωρηθούν αυστηρά εμπιστευτικές. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείστε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την ένδειξη ”Βοηθός Συντήρησης”, ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (Ξένιος Αλεξάνδρου)
    PHC Franchised Restaurants Public Ltd, 09.06.2026 16:36, Limassol, Limassol Marina
    Property maintenance, Technicians » Electricians


  • Salary is negotiable
    Ioannou Employment Agency Ioannou Employment Agency
    Verified account

    Posting since oct, 2019

    Other ads from this seller
    Share
    ×

    You need to pass document verification to proceed
    Take a photo of document
    Scan your face by camera
    Pass document verification
    After passing documents verification you will be able to create ads and contact sellers.
    Your document verification is now being processed.
    This usually takes up to 60 minutes.
    After passing documents verification you will be able to create ads and contact sellers.
    Error 400
    Save your searches!
    Push "Save search" button on a search result page
    Check for updates in favorites section
    Add ads to favorites
    Push the star button and this ad will be in your favorites section, where you can easily look at it again!
    logo
    This account is verified by E-mongolia
    Verify your account by E-Mongolia
    • verified
      This account has a verified association with E-mongolia
    • calendar
      Verified since
    • verified
      Your ad will be marked as verified
    • thumb
      Advertising will receive more attention and trust